پل آجری(پل صفوی) در میان مردم خرمآباد به پل گپ به معنی پل بزرگ شناخته می شود این پل تاریخی متعلق به دوره صفوی – دوره قاجار است و درخرمآباد واقع شده است.
پل آجری در مركز شهر خرم آباد وبرروی رودخانه گلال واقع شده است . اين پل قسمت شرقی و غربی شهر را به هم متصل نموده و ۲۴ چشمه طاق داد طول این پل بيش از ۳۵۰ متر بوده و پنهای آن ۵/۸ متر می باشد و ارتفاع آن از كف رودخانه تا روگذر پل ۸ متر.
مصالح آن در قسمت پايه ها از سنگهای تراش خورده با ملات آهك و گچ و پايه های چشمه طاقها از آجر است . در قسمت شمالي پل كتيبه های سنگي نصب شده كه با حروف مقطعه نوشته شده و به عنوان طلسم معروف است.
بخش مياني پل و شاه نشين آن شباهت زيادی باشاه نشين پل خواجو در اصفهان دارد كه در اثر سيلاب ها تخريب شده و مجددا با سيمان مرمت شده است.اين اثرارزشمند در زمان شاه سلطان حسين صفوی ساخته شده که منسوب به حسين خان والی لرستان مي باشد . در دوره قاجاريه به پل محسنيه معروف گرديد. اين بنا به شماره ۲۳۵۴ در فهرست آثار ملي ايران به ثبت رسيده است.
آدرس: خرم آباد، خیابان مجاهدین اسلام(سبزه میدان)، پل صفوی