چزنک رغو

چزنک رغو (نان محلی با روغن حیوانی)غذای لرستان: چزنک رغو از غذاهای محلی لرستان می باشد که از طرفداران زیادی برخوردار است و در بین عشایر و روستاها به نشانه احترام به مهمان ونشان دادن مهمان نوازی تهیه می شود.همانطوری که از اسم ان پیداست شامل چزنک (نان فطیر )و رغو (روغن البته حیوانی و

کد خبر : 463
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۷:۰۴
چزنک رغو

چزنک رغو (نان محلی با روغن حیوانی)غذای لرستان:

چزنک رغو از غذاهای محلی لرستان می باشد که از طرفداران زیادی برخوردار است و در بین عشایر و روستاها به نشانه احترام به مهمان ونشان دادن مهمان نوازی تهیه می شود.همانطوری که از اسم ان پیداست شامل چزنک (نان فطیر )و رغو (روغن البته حیوانی و محلی)است .
طرز تهیه آن نیز بدین صورت است که ابتدا خمیری آبکی و نرم بدون خمیر ترش تهیه می کنندو ان را با چنگ روی تاوه یا ساج داغ می ریزند و با انگشتان پهن می کنند (مثل نان ساجی) .بعد ازپشت و رو کردن نان خوشمزه و فطیری بنام چزنک آماده می شود که ان را بلافاصله قبل از سردشدن در ظرفی قرار می دهند و چند قاشق روغن محلی روی ان می ریزند و با خاکه قند (یا شیره)خوب مخلوط کرده و چنگ می زنند. و با دست می خورند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.