سغدو

اگر به کله پاچه علاقه دارید، حتما از طعم سغدو لرستان شگفت زده خواهید شد. سغدو(دلمه سیراب شیردان)،از غذاهای سنتی و متفاوت لرستانی ها که از سیرابی گوسفند تهیه می‌شود. مواد لازم: برنج، آلو بخارا، گردو، روغن، آب و ادویه.  

کد خبر : 2001
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸
سغدو

اگر به کله پاچه علاقه دارید، حتما از طعم سغدو لرستان شگفت زده خواهید شد.

سغدو(دلمه سیراب شیردان)،از غذاهای سنتی و متفاوت لرستانی ها که از سیرابی گوسفند تهیه می‌شود.

مواد لازم:

برنج، آلو بخارا، گردو، روغن، آب و ادویه.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.